Sis agents de la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor han fet un curs sobre l'ús normatiu de la força

Dimarts, 8 de setembre de 2020 a les 17:15

Amb l'objectiu de minimitzar les lesions dels agents i d'oferir el millor servei a la ciutadania.

Avui, 8 de setembre de 2020, sis agents de la Policia Local de SAV han participat en una formació durant tot el matí i dividida en dues parts: una teòrica que s'ha realitzat a les Escoles Velles i la part practica al Pavelló Municipal d'esports.

Es tracta d'un curs d'autoprotecció policial com a concepte principal i amb l'aplicació de tècniques no lesives, organitzat per la prefectura de la Policia Local de SAV i amb la col·laboració de l'associació Formació de Procediments Policials (FPP) i el Sindicat Unificat de Policia (SUP).

L'objectiu és facilitar les activitats formatives de cara als agents en actiu del poble, així com dels agents de les poblacions properes que s'han apuntat a la formació. Han participat agents de la Guàrdia Municipal de Viladrau i de Sant Julià de Vilatorta i agents de la Policia Local de Cardedeu, de Sarrià de Ter i de Sant Antoni de Vilamajor.

Els conceptes treballats són sobre l'ús normatiu de la força i van dirigits per garantir i minimitzar les lesions dels agents en qualsevol mena d'actuació al carrer, així com garantir el millor servei de cara al ciutadà.

Darrera actualització: 08.09.2020 | 17:19