Reforç de les mesures d'higiene i manipulació per al sector minorista d'alimentació i restauració comercial en situació de pandèmia del Covid-19
Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 18:15
Us fem arribar la guia de reforç de les mesures d'higiene que ha editat la Diputació de Barcelona. Adreçada al sector de l'alimentació i restauració.
En el document, que podeu consultar en els arxius adjunts, podeu trobar les principals normatives i recomanacions que afecten a:
- Mesures d'higiene personal
- Mesures d'higiene d'instal·lacions
- Mesures de manipulació d'aliments
- Mesures organitzatives específiques per a la prevenció de la Covid-19
- Mesures que afecten al repartiment a domicili d'aliments
- Mesures d'autocontrol
- Mesures de prevenció de la transmissió de la Covid-19 entre treballadors i clients
- Actuacions en cas de sospita/confirmació de casos de Covid-19 entre treballadors
- Pla de formació específica per a la prevenció de la Covid-19
- Mesures específiques per a mercats no sedentaris
- Mesures per reobrir un establiment que ha restat tancat durant el període de confinament
- Qüestionari per a l'establiment
- Altres Referències