Reforç de les mesures d'higiene i manipulació per al sector minorista d'alimentació i restauració comercial en situació de pandèmia del Covid-19

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 18:15

Us fem arribar la guia de reforç de les mesures d'higiene que ha editat la Diputació de Barcelona. Adreçada al sector de l'alimentació i restauració.

En el document, que podeu consultar en els arxius adjunts, podeu trobar les principals normatives i recomanacions que afecten a:

  • Mesures d'higiene personal
  • Mesures d'higiene d'instal·lacions
  • Mesures de manipulació d'aliments
  • Mesures organitzatives específiques per a la prevenció de la Covid-19
  • Mesures que afecten al repartiment a domicili d'aliments
  • Mesures d'autocontrol
  • Mesures de prevenció de la transmissió de la Covid-19 entre treballadors i clients
  • Actuacions en cas de sospita/confirmació de casos de Covid-19 entre treballadors
  • Pla de formació específica per a la prevenció de la Covid-19
  • Mesures específiques per a mercats no sedentaris
  • Mesures per reobrir un establiment que ha restat tancat durant el període de confinament
  • Qüestionari per a l'establiment
  • Altres Referències
Darrera actualització: 30.04.2020 | 18:17