Obertes les inscripcions pel Curs de Premonitors/es de Lleure

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 13:45

A partir del 26 de juny i fins al 4 de juliol.

Avui comença la inscripció al Curs de Premonitors/es de Lleure per als joves d'entre 16 i 18 anys que volen introduir-se en el món del lleure.

Finalment, s'impartirà la setmana del 13 al 18 de juliol del 2020 i es dividirà en dos torns, un de matins i un de tardes.

Per inscriure's cal omplir el formulari adjuntat amb totes les dades que es demanen.

Informació sobre el curs:

El Curs de Premonitors/es és gratuït i l'organitza l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, està dirigit a joves majors de setze anys que vulguin iniciar-se en el món del lleure, adquirint nocions bàsiques pel que fa a la figura de l'acompanyant d'infants.

L'objectiu de les 15 h lectives és adquirir una base formativa teòrica i pràctica per començar a treballar en aquest àmbit. El curs s'estructura en dos blocs:

  • En primer lloc un bloc dedicat a l'àmbit del voluntariat i de les associacions, indagant en el perquè d'aquests moviments tan presents al nostre territori.
  • En segon lloc, el bloc dedicat al paper que tenim com a monitors/es dins de l'educació en el lleure, on tractarem temes com l'educació per a la diversitat i la igualtat, adquirint eines pràctiques per a treballar-ho amb els infants i joves.

Podeu fer la inscripció a continuació o a l'enllaç adjuntat del formulari de preinscripció.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 14:00