L’equip de govern compleix un any de mandat

Dijous, 18 de juny de 2020 a les 16:00

A l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Aquesta setmana es compleix un any de mandat de l'equip de govern format per CANVI (Candidatura per Vilamajor) i PUSA (Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni) a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

A les eleccions municipals del 26 de maig de 2019, CANVI va obtenir un total de 764 de vots i PUSA 745 vots. Van ser els dos partits amb els millors resultats i van assolir un acord per compartir la responsabilitat del govern municipal durant els pròxims quatre anys.

Així doncs, el dia 15 de juny de 2019 es va constituir el nou consistori de Sant Antoni de Vilamajor amb l'acceptació de l'acta per part dels quatre regidors de CANVI, dels tres regidors de PUSA, així com la resta de forces del consistori ERC i Junts amb tres regidors cada una, juntament amb la investidura del nou alcalde.

L'alcalde Raül Valentín del Valle fa un balanç positiu d'aquest primer any tot i les dificultats que han hagut d'afrontar, sobretot els darrers mesos amb el temporal Glòria i la crisi sanitària derivada de la pandèmia Covid-19.

Darrera actualització: 18.06.2020 | 16:43