L’Ajuntament va convocar a les entitats del municipi per parlar sobre la Festa Major 2020

Dimecres, 1 de juliol de 2020 a les 12:15

En una reunió celebrada ahir dia 30 de juny de 2020.

Ahir dia 30 de juny de 2020, l’Ajuntament de Sant Antoni va convocar a les entitats del municipi a una reunió per parlar de la Festa Major d’aquest estiu 2020.

Durant la reunió es van exposar tant les dificultats com els elements a favor i es va procedir a votar per la realització de la Festa Major 2020. Gran part de les entitats van votar a favor d’una festa adaptada a les mesures de seguretat de la COVID-19.

La idea és oferir una Festa Major diferent i amb espectacles i activitats de petit format. Un dels aspectes que mostra més complicacions és el de com facilitar l’accés a la reserva d’entrades de manera igualitària. Tenint en compte que no tothom compta amb els mitjans digitals per poder accedir-hi.

Un altre aspecte sobre el qual es va parlar extensament és com evitar les aglomeracions. És per aquest motiu que es va demanar la col·laboració de les entitats per poder oferir punts de reserva d’entrada presencials i per garantir entrades i sortides esglaonades als espectacles.

Ens trobem davant de moltes mesures i força restrictives, però entre tots i totes estem treballant per trobar solucions.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la disposició de les entitats voluntàries a facilitar la Festa Major per aquest estiu 2020.

Enguany, més que mai, apel·lem a la responsabilitat individual i col·lectiva per poder gaudir d’una festa diferent.

Darrera actualització: 01.07.2020 | 12:22