L'Ajuntament de Sant Antoni s'adhereix al compromís per impulsar l'esport femení

Dijous, 11 de juny de 2020 a les 12:30

Donant suport a la campanya "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle".

En el Ple ordinari celebrat el passat 28 de maig es va aprovar per unanimitat l'adhesió al compromís per impulsar l'esport femení de la proposta de l'Associació Catalana de Municipis.

La campanya #ThoEstasPerdent és impulsada pel Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) en col·laboració amb la Secretaria General d'Esport i de l'Activitat Física del Govern de la Generalitat, l'Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Amb l'objectiu de fomentar l'esport femení en els mitjans de comunicació i fomentar la igualtat de gènere en el món de l'esport.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor assumeix el compromís en l'àmbit local "d'avançar cap a una gestió municipal que garanteixi la igualtat de gènere pel que fa a la promoció de l'esport en el seu territori, a evitar reproduir estereotips de gènere i a donar més visibilitat a les dones esportistes".

És per aquest motiu, que la imatge de la campanya local la representen alguns dels diversos clubs i equips del municipi, per tal de donar visibilitat a totes les esportistes de Sant Antoni de Vilamajor i impulsar l'esport femení local.

Des de l'Ajuntament agraïm especialment a les noies de l'equip Jagermàsters del Club d'Handbol Vilamajor, a l'equip femení del Club Futbol Sala Vilamajor i als nens i nenes de Trial Evolution per l'aportació d'imatges i la seva implicació en la campanya.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 12:49