El jove vilamajorí Àlex Palou aconsegueix podi en tercera posició a les IndyCar Series

Dilluns, 13 de juliol de 2020 a les 13:00

En les carreres celebrades aquest cap de setmana.

El vilamajorí Àlex Palou que ha debutat per primera vegada a les carreres de la IndyCar ha aconseguit el podi en tercera posició durant la tercera carrera de dissabte al circuit de Road America d'Elkhart Lake, a l'estat de Wisconsin.

Tot i sortir en la catorzena posició després de la sessió de classificació, durant la primera volta es va enfilar en novena posició. Després de la primera aturada, el jove de Sant Antoni va aconseguir situar-se er en quarta posició on va endinsar-se durant les 10 darreres voltes.

Durant la carrera es va viure un intens duel per entrar al podi entre el vilamajorí i Ryan Hunter-Reay, on finalment va aconseguir-ho Àlex Palou.

"Aconseguir el meu primer podi a la IndyCar és súper especial. I fer-ho en la meva tercera carrera és simplement increïble. Va ser una carrera increïble per nosaltres. És al·lucinant i em sento genial!", exclamava l'Àlex en baixar-se del cotxe.

A la segona prova de diumenge va quedar en setena posició després de partir tercer. Aquest cap de setmana torna a competir al circuit de Iowa Speedwey, a la ciutat de Newton, amb dues curses més.

Darrera actualització: 13.07.2020 | 13:31

Imatges

Podi Àlex Palou