El dia 6 de juliol s'obre la convocatòria pels ajuts de beques de material escolar, llibres i casal d'estiu per a l'alumnat empadronat a SAV

Dimarts, 30 de juny de 2020 a les 09:15

Amb termini de sol·licitud fins al 24 de juliol del 2020.

A partir de dilluns 6 de juliol, s'obre la convocatòria dels ajuts en concepte de beques de material escolar, llibres i Casal d'estiu aprovada per l'Ajuntament i per a les persones empadronades a Sant Antoni de Vilamajor i afectades per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

1. Termini de la convocatòria:
Es pot sol·licitar beques escolars, beques de casal d'estiu des del 6 al 24 de juliol de 2020, ambdós inclosos.

2. Qui es pot beneficiar d'aquests ajuts?
BEQUES ESCOLARS I CASAL D'ESTIU:
Alumnes empadronats a Sant Antoni de Vilamajor, matriculats en centres públic o centres concertats, que cursin segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària.

3. Com i on s'han de sol·licitar?
Les sol·licituds s'han de presentar en imprès normalitzat degudament formalitzades i signades per la persona sol·licitant de l'ajut, acompanyades de la documentació requerida.

a) Preferentment, a través de mitjans electrònics; Un cop emplenat el formulari específic, s'ha de presentar de manera electrònica mitjançant l'apartat de Tràmits del web de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor a través d'instància genérica. Per presentar la sol·licitud electrònicament per la Seu Electrònica, s'admeten els sistemes d'identificació i signatura que estableix el Protocol d'identificació i signatura electrònica, d'acord amb l'Ordre GRI/233/2015, de 20 de juliol.

b) Presencial, cal demanar cita prèvia a l'Ajuntament (Plaça Montseny, 5). Trucant al telèfon: 938452400; En horari de 8 a 15 h.

Trobareu adjunts els documents de les bases reguladores d'aquests ajuts i la solicitud per les beques escolars i les beques de Casal d'estiu.

Consulta la informació de la convocatòria d'ajuts de menjador per al curs escolar 2020-2021 publicada pel Consell Comarcal del V.O.

Darrera actualització: 03.07.2020 | 11:11