Convocatòria d’ajuts menjador per al curs escolar 2020-2021 del Consell Comarcal del Vallès Oriental

Divendres, 3 de juliol de 2020 a les 11:00

Presentació de sol·licituds del 4 al 24 de juliol de 2020.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha publicat la convocatòria d'ajuts pel servei de menjador escolar del curs 2019-2020.

2. Qui es pot beneficiar d'aquests ajuts de menjador del Consell Comarcal?
L'alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos de segon cicle d'educació infantil i d'ensenyaments obligatoris, sempre que no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts en aquestes bases.

Termini de la convocatòria:
Es poden començar a sol·licitar a partir de demà dia 4 de juliol de manera telemàtica i a partir de dilluns 6 de juliol de manera presencial a l'Ajuntament de Sant Antoni.

El termini de presentació acaba el dia 24 de juliol de 2020.

Com i on s'ha de sol·licitar?

a) Preferentment, a través de mitjans electrònics; Un cop emplenat el formulari específic, s'ha de presentar de manera electrònica mitjançant l'apartat de Tràmits del web de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor a través d'instància genèrica. Per presentar la sol·licitud electrònicament per la Seu Electrònica, s'admeten els sistemes d'identificació i signatura que estableix el Protocol d'identificació i signatura electrònica, d'acord amb l'Ordre GRI/233/2015, de 20 de juliol.

b) Presencial, cal demanar cita prèvia a l'Ajuntament (Plaça Montseny, 5). Trucant al telèfon: 938452400; En horari de 8 a 15 h.

Trobareu adjunt el document de les bases reguladores per aquests ajuts de menjador juntament amb la seva sol·licitud i un fulletó informatiu.

A més, a partir de dilluns 6 de juliol també comença la convocatòria per les sol·licituds dels ajuts de material escolar i llibres convocada per l'Ajuntament de Sant Antoni. Consulta la informació aquí.

Darrera actualització: 07.07.2020 | 15:12