Cicle de xerrades "Dones i sostenibilitat" de la Biblioteca SAV

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 19:30

Dilluns, 11 de maig de 2020, es dona el tret de sortida a aquest cicle de xerrades a través del canal de Youtube de la Biblioteca municipal.

A través de les 3 xerrades i del taller programats, es farà una mirada ràpida als motius que han dut a la nostra societat a la situació actual. I es parlarà de totes aquelles accions que es poden emprendre per ser generadores d'un canvi de vida vers la sostenibilitat i l'equilibri amb la natura.

El cicle està format per 3 xerrades que tractaran el tema central des de diferents òptiques.

  • 1a Xerrada del cicle (dilluns 11/05/20 entre les 19 i les 20 hores): El rol de la dona en l'emergència climàtica. Conduïda per Marta Puigrodon, tècnica en salut ambiental i educadora.
  • 2a xerrada del cicle (dimecres 13 de maig, de 19 a 20 hores): Benestar sostenible. Conduïda per Rosa Oliveras.
  • 3a xerrada del cicle (divendres 15 de maig, de 19 a 20 hores): Ser dona avui, a càrrec de l'Anna Navarrete Lorenzo.

Si les xerrades us generen algun dubte o consulta, els podreu deixar en els comentaris al peu del vídeo i la ponent us respondrà.

Recordeu que totes elles es podran seguir a través del canal de Youtube de la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor.

El cicle es complementarà amb el taller online Descobreix-te cíclica. Les dues sessions d'aquest es duran a terme els dies 18 i 21 de maig del 2020, mitjançant la plataforma Jitsi i caldrà inscripció prèvia. Aquesta activitat serà conduïda per Kaleidoscope de vida.

 

Darrera actualització: 18.05.2020 | 08:35