Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba una nova edició del Parc Solidari de Nadal

Arriba una nova edició del Parc Solidari de Nadal

04/12/2018

Els pròxims 28, 29 i 30 de desembre, el pavelló municipal Joan Sapé s’omplirà de tallers, inflables, circ, ludoteca i moltes activitats més

Un any més, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitza el Parc Solidari de Nadal. El pròxim divendres 28 de desembre es donarà el tret de sortida a tres dies plens de propostes divertides, educatives i sobretot solidàries, on els infants amb edats entre els 2 i els 14 anys passaran grans estones. El pavelló municipal Joan Sapé tornarà a acollir la iniciativa que estarà oberta de 10 a 13.30 i de 16 a 19.30 hores. 

Durant aquests tres dies, s’organitzaran tallers de manualitats, activitats amb inflables, espectacles de circ, ludoteca i moltes propostes més. L’últim dia del Parc Solidari de Nadal, el diumenge 30 de desembre, a les 18 hores, es farà l’espectacle de cloenda ‘Tut-turutut la princesa!’ a càrrec de La Bleda i tot seguit, hi haurà una xocolatada popular. 

Amb l’objectiu de potenciar la solidaritat i l’educació en valors entre les persones assistents, l’accés al Parc Solidari de Nadal de Sant Antoni de Vilamajor tornarà a ser gratuït si cada persona porta un producte de neteja per a la llar o d’higiene personal.

Arxivat a: General
Parc Solidari de Nadal
Cartell del Parc Solidari de Nadal
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona