Presentació de la plataforma de venda en línia del BaixMontseny.cat

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 11:00

el pròxim dia 29 de juliol a les 15 h al Teatre Auditori de Llinars.

La plataforma BaixMontseny és un projecte que neix com a resposta a la crisi econòmica provocada per la Covid-19 amb la cooperació de diversos establiments del Baix Montseny i amb el suport de tots els ajuntaments de la zona.

BaixMontseny.cat es tracta d'un portal web del tipus Marketplace on tots els veïns i veïnes podran trobar en un únic espai tots els productes i serveis del seu poble i del Baix Montseny, per tal de comprar còmodament i rebre els productes s a casa gràcies a un servei de repartiment unificat.

L'objectiu d'aquesta nova plataforma és donar suport al comerç local i de proximitat de la comarca.

Una eina pensada per a tota la comunitat:

  • Per a comerciants, botiguers i empresaris
  • Per a entitat i associacions
  • Per al client final

A més, també comptarà amb una agenda cultural i d'esdeveniments per tal que les associacions i entitats de la comarca en puguin fer difusió i arribar al màxim públic potencial de l'àrea d'influència al que s'adreça.

Durant aquest mes s'estan realitzant les primeres presentacions del projecte i es preveu que el marketplace entri en funcionament en versió beta a principis de setembre.

Des de l'ajuntament de Sant Antoni donem suport a aquesta iniciativa i animem als comerciants, botiguers i empresaris del municipi a assistir a la presentació d'aquest projecte.

  • Que tindrà lloc el pròxim dia 29 de juliol a les 15 h al Teatre Auditori de Llinars.

On es parlarà del funcionament de la plataforma, dels costos, del perfil per poder inscriure's i es resoldran dubtes.

Per garantir les mesures de seguretat i distanciament, és imprescindible realitzar la preinscripció mitjançant aquest enllaç i abans del 27 de juliol. 

Adjuntem també una presentació en foramt PDF amb tota la informació sobre aquest nou projecte.

Darrera actualització: 27.07.2020 | 10:56