L'Ajuntament de Sant Antoni s'adhereix al Manifest de cooperació contra el coronavirus

Dilluns, 8 de juny de 2020 a les 11:00

Iniciativa del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD) i la Confederacio de Fons de Cooperació i Solidaritat.

En el Ple ordinari celebrat el passat 28 de maig es va aprovar per unanimitat el Manifest contra el Coronavirus, a proposta de l'Associació Catalana de Municipis.

El manifest reconeix mantenir el compromís humanitari i reforçar les polítiques de cooperació al desenvolupament i solidaritat internacionals per erradicar la Covid-19 i altres pandèmies.

Des de bon principi, els governs locals hem estat a primera línia lluitant contra els efectes del coronavirus, però s'han de sumar molts més esforços arreu del món, ja que la pandèmia és global i fins que tots estiguem fora de perill ningú no estarà fora de perill.

La proposta té per objectiu fer créixer el compromís del municipalisme amb els valors i els principis de la cooperació i la solidaritat en temps de crisi, per tal de reforçar la cooperació al desenvolupament com la millor eina per lluitar globalment a favor dels mateixos objectius pels quals lluita localment.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 10:58