S’obre el període d’inscripció per als cursos i tallers del Casal Sociocultural

Dilluns, 27 de gener de 2020 a les 10:00

Durant el segon quadrimestre s’amplia l’oferta formativa amb noves propostes per diferents col.lectius

Del 3 al 14 de febrer romandrà obert el termini d’inscripció per als cursos i tallers que ofereix el Casal Sociocultural SAV. El segon quadrimestre s’estructurarà en 17 sessions que començaran el dia 24 de febrer i finalitzaran el 26 de juny, entremig hi haurà el període de Setmana Santa del 6 al 13 d’abril. En aquesta ocasió, s’ha ampliat l’oferta formativa amb noves propostes de ioga per diferents col·lectius com la gent gran i embarassades, a més d’introducció a la bateria, espai creatiu, iniciació a la costura,  o els jocs tradicionals i manualitats i experiments pels infants.

A totes aquestes novetats s’afegeixen els cursos habituals sobre salut i creixement personal, com el ioga, hipopressius, tonificació, taitxí o txikung; altres sobre expressió i creativitat, com els tallers de pintura, esmalts al foc i puntes de coixí. Les persones interessades en les llengües i la tecnologia poden tenir accés a cursos d’alfabetització, de introducció al mon de la ràdio o a un taller de fotografia. També hi ha activitats infantils i juvenils com la cuina divertida o les manualitats i experiments, entre d’altres.

A més, en aquest segon quadrimestre hi haurà un seminari "condicionament zero": conflicte, agressivitat, renuncia-pèrdua-dol i sexualitat que començarà el 22 de febrer i  es dividirà en sessions mensuals en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. També hi han programats matinals,  que són activitats que ens aproparan, des de diferents perspectives, al patrimoni cultural, artístic, natural i associatiu de Sant Antoni de Vilamajor.

Es recorda que només es posaran en marxa les activitats amb un mínim de sis persones. Les inscripcions s’hauran de formalitzar de dilluns a divendres de 18 a 21 hores a les Escoles Velles. En el cas dels cursos que es fan a Sant Julià d’Alfou, la inscripció també es pot formalitzar a la rectoria de dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

Per a més informació sobre els cursos i tallers podeu consultar el document adjunt o trucar en horari de dilluns a divendres de 18 a 21 hores a les Escoles Velles

Darrera actualització: 29.01.2020 | 13:31