"Coques i cava a Vilamajor", la campanya per dinamitzar el comerç local per Sant Joan, del 28 de maig al 13 de juny de 2022

Dijous, 26 de maig de 2022 a les 14:15

Compra als establiments participants per entrar al sorteig final de 3 lots de 2 coques de Sant Joan i 3 lots de 2 ampolles de cava.

La Regidoria d'Economia Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, engega una nova campanya per continuar dinamitzant el comerç del municipi amb motiu de Sant Joan 2022.

Sota el lema "Coques i cava a Vilamajor" arriba la primera edició de la campanya per incentivar el consum en el comerç local, a través d'un sorteig de 3 lots de 2 coques de Sant Joan i 3 lots de 2 ampolles de cava.

A partir del 28 de maig i fins al dilluns 13 de juny de 2022, les persones que comprin als establiments i comerços participants, podran dipositar la seva butlleta de participació en les urnes facilitades a cada establiment.

D'aquesta manera, entraran a participar en el sorteig final que tindrà lloc el 16 de juny a les 13 h i es podrà seguir en directe a través del compte d'Instagram de l'Ajuntament (@ajuntament_sav)

Hi haurà un total de 6 persones guanyadores que s'emportaran els premis establerts: 3 lots de 2 coques de Sant Joan i 3 lots de 2 ampolles de cava.

Les butlletes incompletes, amb dades errònies o il·legibles seran considerades nul·les.

Només es donarà un premi per persona tot i que es pot participar tantes vegades com es vulgui. En cas que al realitzar el sorteig surti la butlleta d'una persona ja premiada, aquesta serà desestimada i se n'agafarà una altra. No s'entregaran els vals a persones menors de 18 anys.

Consulta el llistat amb els establiments comercials participants en la campanya:



 

Darrera actualització: 26.05.2022 | 20:32

Imatges