Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Ajuntament

Ajuntament

.
.

En aquest apartat podeu trobar tota la informació municipal que busqueu. Qui és qui a l'Ajuntament? Quins grups polítics tenen representació municipal? Quines decisions pren el Govern Municipal? Com està organitzat?

 LLEI 19/2014, del 29 de desembre, DE TRANSPARÈNCIA, ACCÉS A LA INFORMACIÓ PÚBLICA i BON GOVERN.

A efectes d'aquesta llei, s'entén per:

Transparència: és l'acció de les Administracions Públiques de donar a conèixer la informació relativa als seus àmbits d'actuació i les seves obligacions, amb caràcter permanent i actualitzat, de la manera que resulti més comprensible per a les persones i per mitjà dels instruments de difusió que els permetin un accés ampli i fàcil a les dades i els facilitin la participació en els assumptes propis.

Informació pública: és la informació elaborada per l'Administració i la que aquesta té en el seu poder com a conseqüència de la seva activitat, inclosa la que estableix aquesta llei.

Dret d'accés a la informació pública: és el dret subjectiu que es reconeix a les persones per a sol·licitar i obtenir la informació pública.

Bon govern: són les obligacions i les regles sobre qualitat dels serveis i el funcionament de l'Administració, i els principis ètics i les bones pràctiques d'acord amb els quals han d'actuar els alts càrrecs de l'Administració, amb l'objectiu que funcioni amb la màxima transparència, qualitat i amb garantia de retiment de comptes. 

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/03/2019 a les 12:31h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona