Declaració Institucional relativa al Pla de Mesures Antifrau

El Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, reunit en sessió extraordinària el passat 5 de maig de 2022, va aprovar per unanimitat de tots els Grups Polítics Municipals, la Declaració Institucional per la lluita contra el frau i constitució de la Comissió d'Ètica i Bon Govern i la Comissió Antifrau relatiu al "Pla de Mesures Antifrau".

Amb aquesta declaració es vol reforçar la política antifrau en les funcions de l'administració i manifestar el compromís del consistori amb el compliment de les normes jurídiques, ètiques i morals i la seva adhesió als principis d'integritat, objectivitat i honestedat.

L'aprovació d'aquesta declaració suposa un rebuig a qualsevol mena d'activitat fraudulenta i facilita la seva prevenció i detecció amb l'establiment de diferents mecanismes.

L'Ajuntament adopta una política de tolerància zero amb el frau, establint un sistema de control intern dissenyat per prevenir i detectar qualsevol actuació fraudulenta i, si escau, esmenar les seves conseqüències, adoptant per a això els principis d'integritat, imparcialitat i honestedat en l'exercici de les seves funcions.

Aquesta declaració institucional és una de les demandes que fa la Unió Europea en el marc de l'atorgament dels fons Next Generation per a la reactivació econòmica i amb la que s'iniciaran els tràmits per a l'elaboració del "Pla de Mesures Antifrau"

Darrera actualització: 12.05.2022 | 09:57
Darrera actualització: 12.05.2022 | 09:57