Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Les Pungoles impulsa una jornada de neteja

Les Pungoles impulsa una jornada de neteja

05/04/2019

Els veïns i les veïnes de la urbanització van sortir al carrer per recollir deixalles dels espais comuns de la zona

El passat dissabte 30 de març, l’Associació de Veïns de Les Pungoles va organitzar una jornada de neteja a la urbanització. Les persones voluntàries van retirar deixalles i brutícia de diferents espais comuns, especialment de les zones properes a la riera i als parcs. La iniciativa es va emmarcar dins del projecte ‘Let’s Clean Up Europe!’, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de manera incontrolada a la natura.

La crida a la sensibilització de l’Associació de Veïns de Les Pungoles no s’atura aquí. Els veïns i les veïnes ja preparen una nova jornada de neteja per al pròxim dissabte 11 de maig. En el marc de la 6a edició de la campanya ‘Let’s Clean Up Europe!’, l’acció, que començarà a les 17 hores i finalitzarà a les 20 hores, ha establert com a punt de trobada la Plaça Germanor. Des de l’associació, es convida a tothom a participar-hi.

Arxivat a: General
Jornada de neteja a Les Pungoles
Jornada de neteja a Les Pungoles
Jornada de neteja a Les Pungoles
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona