Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Comença la prohibició de fer foc al bosc

Comença la prohibició de fer foc al bosc

15/03/2019

Durant els pròxims set mesos, no es podrà encendre cap foc al bosc sense autorització expressa del Departament d’Agricultura

Per tal de prevenir els incendis forestals, arrenca avui, divendres 15 de març, una campanya on queda totalment prohibit fer foc al bosc sense autorització expressa del Departament d’Agricultura. Així doncs, fins al pròxim dimarts 15 d’octubre, no es podrà encendre cap foc sense permís als terrenys forestals del terme municipal ni a la franja de 500 metres que els envolta, independentment de quina sigui la finalitat.

Durant els pròxims set mesos, es prohibeix especialment cremar restes de poda, marges pròxims a les zones forestals i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria. De la mateixa manera, no es podran fer focs relacionats amb l’apicultura o l’esbarjo, tot i que queden excloses de la prohibició les zones recreatives i d’acampada i les parcel·les d’urbanitzacions que comptin amb barbacoes d’obra amb mataguspires. Tampoc es podran llençar objectes encesos o abocar escombraries o restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un incendi, així com coets, focs artificials o artefactes que continguin foc. Per últim, es prohibeix la utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Arxivat a: General
Foc

Arxius adjunts

  • BAN (PDF, 478 kB)
    BAN sobre prevenció d'incendis forestals
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/03/2019 a les 13:56h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona