Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > El swing centra la celebració del Dia Internacional de les Dones a Sant Antoni de Vilamajor

El swing centra la celebració del Dia Internacional de les Dones a Sant Antoni de Vilamajor

12/03/2019

Les dones participants van treballar la sororitat, l’empatia i el respecte, convertint la sessió en un espai de trobada

Enguany, el Dia Internacional de les Dones ha arribat al municipi amb tocs de ball i festa. El passat divendres 8 de març, les vilamajorines van tenir l’oportunitat de gaudir d’un divertit taller de swing al Casal Sociocultural Escoles Velles. Des de les 17 hores i fins a les 20 hores, les participants van ballar, van experimentar i sobretot van aprendre a empoderar-se i a connectar amb elles mateixes a través del swing. La sessió, que va ser conduïda per la ballarina i educadora social Sara Toro, va treballar també la sororitat, l’empatia i el respecte. El taller de swing es va convertir així en un espai de trobada per a les dones del municipi.

Al matí, es va convocar una concentració i es va procedir a la lectura d’un manifest per denunciar les diferents violències que pateixen les dones, així com la manca d’igualtat de gènere i les discriminacions que experimenta el col·lectiu femení.

Arxivat a: General
Dia Internacional de les Dones 2019
Dia Internacional de les Dones 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/03/2019 a les 13:56h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona