La ciutadania presenta 78 propostes als Pressupostos Participatius

Dijous, 14 de febrer de 2019 a les 00:00

Des del pròxim dimarts 19 de febrer i fins al diumenge 24 de febrer, els veïns i les veïnes podran votar per escollir el projecte guanyador

Els vilamajorins i les vilamajorines s’han bolcat en els darrers Pressupostos Participatius i han proposat 78 projectes per millorar el municipi. L’Ajuntament, que vol agrair la gran implicació veïnal, es troba ara validant les propostes rebudes. Un equip de professionals estudia cada projecte per determinar si compleix els requisits tècnics, jurídics i econòmics necessaris per continuar en el procés participatiu.

El pròxim dimarts 19 de febrer començarà la fase final de votació, que s’allargarà fins al diumenge 24 de febrer. Les propostes es podran votar a través de la plataforma digital de participació ciutadana i de manera presencial a les OAC de l’Ajuntament i de Sant Julià d’Alfou i al Casal Sociocultural Escoles Velles. Hi podran participar les persones majors de 16 anys empadronades al municipi, així com aquelles que paguin l’IBI al poble. Cada participant podrà escollir un màxim de cinc propostes i a cada projecte li podrà atorgar entre 1 i 5 punts en funció del nivell de rellevància que li vulgui donar.

Un cop finalitzi el termini per votar, s’aprovaran i executaran el nombre de propostes més votades que en el seu conjunt sumin un màxim de 80.000 euros.

El conjunt de propostes que no arribin a aquesta fase final seran publicades properament explicant els motius pels quals no han estat seleccionades. Encara que no arribin a la votació, moltes d’elles tenen un gran valor i s’estudiarà incorporar-les a les actuacions ordinàries del consistori vilamajorí.

Per a més informació, es pot consultar la plataforma digital de participació ciutadana.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 11:17