En marxa uns nous Pressupostos Participatius

Dijous, 10 de gener de 2019 a les 00:00

Durant el 2019, els vilamajorins i les vilamajorines podran decidir on destinar una partida de 80.000 euros del Pressupost Municipal

Amb l’objectiu de fomentar la participació dels veïns i les veïnes, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor impulsarà uns nous Pressupostos Participatius. En aquest sentit, el Pressupost Municipal del 2019 ja preveu una partida de 80.000 euros per tal que siguin els vilamajorins i les vilamajorines qui decideixin a on destinar-la.

Durant el gener, es donarà el tret de sortida als Pressupostos Participatius amb la presentació pública a la ciutadania el dimecres 16 de gener, a les 20.30 hores, al Patronat i la recollida de propostes. Des del dilluns 21 de gener i fins al dijous 31 de gener, les entitats i les persones empadronades a Sant Antoni de Vilamajor podran formular els seus suggeriments. Les propostes podran ser una intervenció a l’espai públic i als equipaments municipals o el finançament d’activitats i serveis dirigits a la comunitat. Les propostes es podran fer a través d’una plataforma digital o d’un formulari en paper, que posteriorment haurà de dipositar-se en un dels punts: les OAC de l’Ajuntament i de Sant Julià d’Alfou, les Escoles Velles i el Casal de la Gent Gran.

Un cop finalitzat el termini de presentació de suggeriments, un equip de professionals avaluarà la viabilitat tècnica, jurídica i econòmica dels projectes rebuts. A continuació, s’obrirà el termini per votar les propostes seleccionades mitjançant la plataforma en línia o de forma presencial a les OAC de l’Ajuntament i de Sant Julià d’Alfou, a les Escoles Velles i al Casal de la Gent Gran. Finalment, el consistori farà una presentació pública per presentar el projecte guanyador a principis del mes de març.

Per a més informació, es pot consultar la plataforma digital de participació ciutadana.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 11:22

Imatges

Díptic Pressupostos Participatius Díptic Pressupostos Participatius