Sant Antoni es mobilitza amb La Marató

Dimecres, 12 de desembre de 2018 a les 00:00
El pròxim diumenge 16 de desembre, la plaça de la Vila acollirà moltes activitats a l’aire lliure per a col·laborar amb la lluita contra el càncer

Un any més, Sant Antoni de Vilamajor es mobilitzarà per a col·laborar amb La Marató, una iniciativa solidària de Televisió de Catalunya que aquest 2018 recollirà diners per lluitar contra el càncer. El pròxim diumenge 16 de desembre, la plaça de la Vila acollirà un seguit d’activitats a l’aire lliure en les quals els vilamajorins i vilamajorines podran participar-hi sense necessitat de fer inscripció prèvia.

A partir de les 10 hores hi haurà sessions de ioga, country i zumba, i a les 13 hores es preveu que hi actuïn els alumnes de l’escola. Tot seguit es proposarà a les persones assistents una ballada pels carrers de Vilamajor amb la intenció de fer pujar el marcador de La Marató. Paral·lelament a aquestes propostes, durant tot el matí hi haurà tallers de manualitats, pintacares, paradetes de Nadal dels alumnes de l’escola Joan Casas i la possibilitat de fer llaços contra el càncer. També es podrà gaudir d’un esmorzar saludable i participar en el joc del ioga familiar.

D’altra banda, el dijous 13 de desembre es convida a tothom a participar en una caminada contra el càncer i a portar algun element de color rosa. L’activitat sortirà a les 9.30 hores del casal d’avis. El preu de la inscripció és de 3 euros que aniran íntegrament a La Marató de TV3. El mateix dijous, a partir de les 17.30 hores, s’oferirà una xerrada al casal d’avis sobre aquesta malaltia que actualment és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 11:11