Coordinació entre els professionals de joventut del Vallès Oriental

Dimecres, 28 de novembre de 2018 a les 00:00
Una trentena de tècnics es van trobar el passat divendres a Parets del Vallès per parlar de l’associacionisme juvenil

Sant Antoni de Vilamajor va estar present en el plenari tècnic de professionals de joventut del Vallès Oriental que es va celebrar el passat divendres dia 23 de novembre a Cal Jardiner, l’Espai Jove de Parets del Vallès. Es tracta de trobades periòdiques de treball en xarxa que ofereixen la possibilitat de compartir i intercanviar informacions, criteris i maneres de fer entre els professionals d’aquest àmbit.

La primera part de la trobada es va dedicar a l’associacionisme juvenil i va servir per a millorar les competències dels tècnics i tècniques de joventut municipals en aquesta matèria. En coordinació amb l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut, es va dur a terme una sessió participada que va servir per fomentar el treball dels municipis a l’hora de potenciar una joventut compromesa i amb major capacitat per incidir en el seu futur.

Bona part de la reunió també es va centrar a fer un seguiment dels serveis d’abast comarcal de l’Oficina Jove del Vallès Oriental, especialment el Servei de Treball, i es van recollir propostes de millora que es tindran en compte a l’hora d’establir les futures línies d’actuació en l’àmbit de joventut.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16