Commemoració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

Dilluns, 19 de novembre de 2018 a les 00:00
L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s’afegeix a la celebració amb una representació de teatre-dansa i una caminada popular fins a Llinars del Vallès

El municipi de Sant Antoni de Vilamajor té previst celebrar el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones amb dues propostes diferents. La primera arribarà el 23 de novembre a les 17 hores al Patronat. La companyia de teatre-dansa Núria Serra (NSDanza) oferirà un espectacle anomenat “Estigmes”. Durant la jornada es llegirà el manifest institucional i s’oferirà una xocolatada per a tothom.

El mateix diumenge 25 de novembre s’organitzarà una caminada popular sota el lema “Fem-nos respectar”. L’objectiu és promoure la lluita contra les desigualtats i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’eliminar la violència masclista encara present a la nostra societat.

La caminada sortirà de Sant Pere de Vilamajor a les 9.30 hores, passarà per la plaça de la Vila de Sant Antoni a les 10 hores i continuarà fins a Llinars del Vallès. A les 11 hores, està prevista la trobada de caminaires a la plaça dels Països Catalans del municipi veí, un acte durant el qual s’engalanaran els arbres, s’oferirà una xocolatada, es farà la lectura del manifest institucional, que anirà a càrrec de l’Associació de Dones de Llinars, i es podrà gaudir de l’actuació del grup Vilama Gospel Cor.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges

Cartell informatiu caminada popular Cartell informatiu espectacle de dansa Estigmes