La Policia Local desmantella dues plantacions de marihuana

Divendres, 16 de novembre de 2018 a les 00:00
L'actuació dels agents mostra el treball que es realitza diàriament des d’aquest cos policial per garantir la seguretat i la convivència al municipi

El passat dimarts a la nit, la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor va desmantellar dues plantacions de marihuana amb la col·laboració de la Policia Local de Llinars del Vallès. Es van trobar unes 1.800 plantes que es trobaven en dues naus ubicades al costat del restaurant de Can Collet. Durant l’operació, els agents van detenir dues persones que posteriorment van ser posades a disposició dels Mossos d’Esquadra. Serà aquest cos policial el que continuï amb les investigacions del cas.

Des del consistori es vol reconèixer el treball diari de la Policia Local de Sant Antoni per garantir la seguretat i la convivència al municipi.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16