Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per a un curs sobre selecció de personal

Inscripcions obertes per a un curs sobre selecció de personal

08/11/2018

La formació, destinada als professionals de Recursos Humans, es durà a terme el dia 28 de novembre al Casal Sociocultural Escoles Velles

El proper dia 28 de novembre, de 9 a 14 hores, s’impartirà al Casal Sociocultural Escoles Velles un curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) destinat a les empreses. Aquest pretén dotar els professionals d’eines i recursos que els permetin fer una selecció de personal eficient i amb resultats satisfactoris.

Durant la formació es mostrarà la importància de conèixer les característiques de la vacant a cobrir, s’explicaran les diferents fases del procés de selecció i s’ajudarà als participants a augmentar l’efectivitat en la difusió de les ofertes de treball per tal d’arribar als perfils que es necessiten. Així mateix, es plantejaran alguns criteris que cal tenir en compte a l’hora de fer la valoració i es donaran a conèixer eines que poden servir per avaluar les competències professionals dels candidats.

El curs també està destinat a millorar les habilitats de l’entrevistador per tal de promoure una valoració objectiva, pràctica i ben fonamentada de les candidatures.

Les persones interessades es poden inscriure al Casal Sociocultural, en horari de dilluns a divendres de 18 a 21 hores i els dimecres també al matí de 10 a 14 hores. També es pot formalitzar la sol·licitud a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimarts i dijous de 16 a 19 hores.

Arxivat a: General
Eines per una selecció de personal eficient
Eines per una selecció de personal eficient
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona