Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Oberta la convocatòria per optar a l’explotació del quiosc del parc de Can Sauleda

Oberta la convocatòria per optar a l’explotació del quiosc del parc de Can Sauleda

31/10/2018

Les persones interessades tenen fins al dilluns 12 de novembre per presentar la seva sol·licitud

L’Ajuntament ha aprovat el plec de clàusules que han de regir l’explotació del quiosc ubicat al parc de Can Sauleda. La licitació serà per a un període de dos anys que es podrà prorrogar anualment fins a un màxim de quatre anys, sempre que així ho determini el mateix Ajuntament. L’autorització temporal inclou l’ús de la terrassa i és per a la venda d’entrepans, begudes, gelats, tapes i aperitius, principalment. Així mateix, obliga el concessionari a obrir l’establiment els dissabtes, diumenges i festius, tot i que l’horari variarà segons la temporada.  

Les persones interessades a optar a aquesta convocatòria tenen fins al dilluns 12 de novembre a les 14 hores per presentar la seva sol·licitud amb la corresponent proposta al Registre General de l’Ajuntament. El seu horari d’obertura és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous també de 16 a 19 hores.

 Podeu consultar el plec de clàusules clicant en aquest enllaç.

Arxivat a: General
Quiosc parc de Can Sauleda
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/03/2019 a les 12:29h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona