Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > El novembre, la ciència i la natura continuaran omplint la biblioteca

El novembre, la ciència i la natura continuaran omplint la biblioteca

30/10/2018

L’equipament municipal organitzarà nous tallers i activitats amb l’objectiu d’aprofundir en el món que ens envolta

El mes de novembre, la biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor seguirà amb el projecte ‘El trimestre de la ciència i la natura’. Fins a finals de desembre, l’equipament municipal posarà el focus en diversitat d’activitats per descobrir el món que ens envolta. Així doncs, la primera proposta de novembre serà la sessió de contacontes ‘Contes bestials!’. L’Elena Codó conduirà la trobada, dirigida a famílies amb infants a partir dels 4 anys, el divendres 9 de novembre, a les 18 hores. Els actes continuaran el dissabte 17 de novembre, a les 12 hores, amb el taller familiar ‘Què és la biodiversitat?’, on les famílies participants, amb infants entre els 5 i 8 anys, aprofundiran en la importància de la diversitat del planeta mitjançant els contes. Per participar, cal inscripció prèvia.

‘El trimestre de la ciència i la natura’ seguirà el dissabte 24 de novembre, a les 10 hores, amb una divertida activitat familiar ‘Descobreix el llop ibèric’ a càrrec del Centre Signatus. Per participar-hi, també cal inscriure’s prèviament. Per últim i fins al divendres 21 de desembre, la Biblioteca SAV acollirà l’exposició ‘Un Univers de Collage’ de l’artista Balís Catmí. La mostra tracta temes com el canvi climàtic, el paper de la dona a la ciència o el sistema solar, i es pot visitar en horari d’obertura de l’equipament municipal.

Durant el novembre, la biblioteca també ha previst noves sessions de les seves activitats habituals. El dilluns 5 de novembre, a les 18 hores, el grup de musicoteràpia, conduït per Rodrigo Díaz i Jordi Piccorelli, es reunirà per celebrar la seva trobada mensual i parlar dels efectes beneficiosos de la música en el dia a dia. Aquest cop, es farà un col·loqui amb l’Oriol Genís, actor del musical ‘Els Jocs Florals de Canprosa’.

El dimarts 13 de novembre, a les 19.15 hores, hi haurà una nova sessió de l’escola de pares ‘L’art d’explicar contes’, on les famílies descobriran el poder dels contes clàssics. De la mateixa manera, el Club de lectura SAV aprofundirà el dimecres 14 de novembre, a les 19 hores, en la novel·la ‘Solitud’ de Víctor Català i el divendres 16 de novembre, a les 18 hores, s’organitzarà un nou taller de ‘Contes petitets’ de la mà de la Marta Arnaus. També el dilluns 19 de novembre, a les 21 hores, es gravarà un nou programa radiofònic ‘L’ànima dels llibres’, creat i realitzat per la biblioteca. El programa s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) i també es podrà descarregar al canal d’iVoox. Aquest novembre, el programa tindrà com a convidat al veí de Sant Pere de Vilamajor, Constantí Stefanescu, que parlarà de papallones i del llibre ‘Guia de papallones diürnes de Catalunya’.

Finalment, el divendres 30 de novembre, a les 19 hores, hi haurà una nova trobada del Club de lectura Llegir el Teatre amb l’obra ‘Alba’ de Marc Artigau. A més, com sempre, els dimarts, de 18 a 19 hores, s’impartiran noves classes del grup d’escacs infantil, per a nens i nenes a partir de 8 anys. També els dimarts, de 19 a 20.30 hores, el grup d’escriptura creativa es reunirà per endinsar-se en el món de les paraules i les narracions atractives.

Arxivat a: General
Trimestre de la ciència i la natura
Agenda d'activitats Biblioteca novembre 2018
Trimestre de la ciència i la natura
Contacontes
Exposició ‘Un Univers de Collage’
Grup de musicoteràpia
L’art d’explicar contes
Club de lectura SAV
Contes petitets
Llegir el Teatre
Grup d’escacs
Grup d'escriptura
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/03/2019 a les 12:29h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona