Ràdio Vilamajor presenta la nova temporada

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 00:00
El pròxim diumenge 14 d’octubre, al parc de Can Sauleda, els oients podran conèixer els nous programes i col·laboradors de l’emissora vilamajorina

En el marc de la Fira Birra&Art, Ràdio Vilamajor presentarà la seva nova temporada 2018-2019. L’acte se celebrarà el diumenge dia 14 d’octubre al porxo del parc de Can Sauleda. A partir de les 12.30 hores, els oients de l’emissora podran conèixer les principals novetats d’aquesta nova temporada entre les quals hi haurà nous programes i nous col·laboradors i col·laboradores. 

Des de Ràdio Vilamajor es convida a tothom a assistir a aquest acte de presentació i a gaudir d’un programa de ràdio en directe. Aquest també es podrà seguir pel 98.0 FM i a través del web www.radiovilamajor.cat.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges

Presentació de la nova temporada de Ràdio Vilamajor