Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Tasques de millora a la riera de Vilamajor

Tasques de millora a la riera de Vilamajor

02/10/2018

La primera actuació prevista és fer una desbrossada selectiva de la vegetació amb l’objectiu d’adequar el tram pel gaudi de tota la ciutadania

Recentment, han començat els treballs de millora de l’estructura de la ribera en el tram urbà de la riera de Vilamajor. Una de les actuacions previstes és fer una desbrossada selectiva de la vegetació, mantenint les plantes i les flors autòctones i típiques de la ribera com els joncs, canyís, càrex o aloc. També se seleccionaran peus de freixes i oms, i es mantindran espais de refugi pels animals, per fomentar la fauna i protegir el sòl.

Així mateix, les tasques d’adequació comportaran l’eliminació de la canya (Arundo donax), una espècie invasora i de ràpid creixement que en poc temps ha anat envaint la riera de Vilamajor. De la mateixa manera, es perfilarà un petit camí en el tram entre els carrers Sant Antoni i Sant Pere amb l’objectiu de tenir un tram urbà per gaudir durant tot l’any. Pròximament, es faran també treballs de millora al tram central de la riera de Sant Julià d’Alfou.

Les actuacions de millora previstes a la riera de Vilamajor seran finançades en part pel Consorci Besòs Tordera, que donarà un ajut econòmic de 9.042,12 euros per pagar el 50% de les intervencions programades.

Arxivat a: General
Riera de Vilamajor
Riera de Vilamajor
Riera de Vilamajor
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:57h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona