Ja és aquí la Festa Major de Les Pungoles

Dilluns, 16 de juliol de 2018 a les 00:00
El pròxim cap de setmana, 21 i 22 de juliol, la urbanització vilamajorina celebrarà la seva tradicional festa amb activitats per a tots els públics

El dissabte 21 i el diumenge 22 de juliol, la urbanització Les Pungoles gaudirà de la seva popular festa d’estiu. El dissabte 21 de juliol, a les 10 hores, començaran les activitats de festa major amb uns partidets de tennis i futbol a la zona esportiva. A les 10.30 hores, es posaran en marxa els inflables Dragui i Combo Palmeres a la Pineda. A la tarda seguirà la celebració amb una festa de l’escuma a la plaça de la Germanor.

El diumenge 22 de juliol, els actes de festa major continuaran amb la tradicional missa de campanya a la Pineda i posteriorment es farà una paella popular mixta, també a la Pineda. Finalment, a les 21.30 hores, a la plaça de la Germanor, es procedirà a la cloenda de la festa major amb un castell de focs artificials a càrrec dels Bocs Diables de Sant Antoni de Vilamajor.

Per tal d’aconseguir els tiquets de la paella popular, que costaran 6 euros, cal apropar-se abans del dimecres 18 de juliol al Bar Pungoles o a l’Agrobotiga del Pastor.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16