Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > ‘Papers de teatre’, nova exposició virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals

‘Papers de teatre’, nova exposició virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals

25/06/2018

L’Arxiu Municipal de Sant Antoni de Vilamajor ha col·laborat en la nova mostra expositiva que fa un recorregut pel teatre local del segle XX

En el marc del Dia Internacional dels Arxius, que es va celebrar el passat dissabte 9 de juny, la Xarxa d’Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona ha impulsat l’exposició virtual ‘Papers de teatre’. La mostra exposa 132 documents, procedents de 36 arxius municipals, entre els quals es troba l’Arxiu Municipal de Sant Antoni de Vilamajor, sobre el teatre local del segle XX. La gran varietat documental fa palesa una forta activitat teatral d’aquests municipis, on el teatre amateur tenia un pes destacat. A la nova exposició virtual, es poden consultar programes de mà, cartells, fotografies i textos teatrals, entre altres papers. 

‘Papers de teatre’ és ja la sisena exposició virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals. Totes elles tenen com a objectius centrals apropar el patrimoni documental local a la ciutadania i alhora reivindicar la tasca arxivística com a mitjà per preservar la història. 

Arxivat a: General
Papers de teatre
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:57h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona