Es tornen a habilitar les noves pilones de la zona de vianants

Dimecres, 20 de juny de 2018 a les 00:00
Es demana als usuaris que segueixin les instruccions per evitar problemes tècnics com els que es van detectar quan van entrar en funcionament

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha tornat a posar en marxa les noves pilones ubicades en els accessos a les zones de vianants del nucli urbà. Aquestes es van deshabilitar quan es van detectar alguns problemes tècnics que ara ja s’han pogut resoldre. Recordem que aquestes pilones són telescòpiques i automàtiques, i ofereixen més seguretat que les anteriors als vehicles i als vianants. 

Des del consistori, també s’insisteix en el fet que cal fer-ne un bon ús i seguir les instruccions per garantir el seu correcte funcionament. Així doncs, cal situar el vehicle a una distància entre els 50 cm i 1 metre per tal que pugui ser detectat per l’aparell. Posteriorment, cal accionar el comandament i d'aquesta manera la pilona baixarà. Un cop hagi passat el vehicle, tornarà a pujar de manera automàtica. Si malgrat això, no s’accionen les pilones, cal posar-se en contacte amb els tècnics de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges