75 vilamajorins participen en la campanya ‘Anar a la deixalleria té premi’

Dilluns, 18 de juny de 2018 a les 00:00
Per cinquè any consecutiu, el Consorci de residus del Vallès Oriental ha organitzat un sorteig entre les persones usuàries de la xarxa de deixalleries comarcals

Durant el mes de maig, 75 veïns i veïnes de Sant Antoni de Vilamajor s’han sumat a la campanya ‘Anar a la deixalleria té premi’ del Consorci de residus del Vallès Oriental. L’entitat sortejava dos premis entre totes les persones usuàries de la xarxa de deixalleries comarcals, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions i augmentar el nombre de persones que utilitzen correctament el servei.  

En total, més de 3.700 persones han participat en la cinquena edició de la campanya. La xarxa de deixalleries gestionades pel Consorci de residus del Vallès Oriental està formada per 25 deixalleries fixes i una de mòbil que donen servei als municipis consorciats. Un cop fet el sorteig, el guanyador del primer premi (dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018) ha estat Pedro Romero, de Montornès del Vallès. El premiat amb el segon guardó (un val valorat en 100 euros per a bescanviar a la llibreria La Gralla de Granollers) ha estat Andrés Masero, de Santa Eulàlia de Ronçana.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16