Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Un miler d’ovelles travessaran els carrers durant la Fira de la Transhumància

Un miler d’ovelles travessaran els carrers durant la Fira de la Transhumància

23/04/2018

La celebració inclourà una caminada, una cercavila, exhibicions, activitats i espectacles infantils i un dinar popular

Diumenge 29 d’abril, Sant Antoni celebrarà una nova edició de la Fira de la Transhumància que servirà per recordar els orígens ramaders del municipi quan els ramats d’ovelles travessaven els camins de Vilamajor. Durant tota la jornada, els vilamajorins i vilamajorines podran visitar el mercat de productes artesans i conèixer alguns oficis existents a la primera meitat del segle XX. Així mateix, hi haurà també activitats per als més petits amb un tiovivo ecològic i espectacles itinerants amb titelles, músics i animadors que dinamitzaran la fira.

Paral·lelament, es faran altres activitats com una caminada organitzada pel Club Excursionista Caminaires de Vilamajor, la Cercavila dels gegants i bastoners i un dinar popular al porxo de Can Sauleda. 

A la tarda serà quan s’oferiran exhibicions d’esquilar ovelles i del domini del ramat, aquesta darrera a càrrec d’Hilario Novillo, reconegut i guardonat pastor d’ovelles. Un dels moments més representatius de la fira arribarà a les 19 hores quan un ramat d’un miler d’ovelles dirigit per l’Hilari i el David Ramos, de l’Agrobotiga del Pastor, travessarà el poble recordant el seu pas per la carrerada transhumant. 

Arxivat a: General
Transhumància
Fira de la Transhumància 2018
Fira de la Transhumància 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona