Concurs a Instagram per fomentar la participació juvenil

Dimecres, 18 d'abril de 2018 a les 00:00
El Servei de Joventut obre un compte a la xarxa social amb la intenció de detectar les necessitats i inquietuds dels joves

En el marc del procés d’elaboració del Pla Jove, i amb la voluntat de conèixer la realitat juvenil, l’Ajuntament posa en marxa un concurs a Instagram. Hi poden participar tots els nois i noies residents a Sant Antoni de Vilamajor que tinguin entre 14 i 30 anys.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és copsar quines són les necessitats, inquietuds o demandes del jovent, i per aquest motiu se’ls insta a pujar a aquesta xarxa social una fotografia lliure però que respongui a preguntes com, per exemple, «Com és el teu dia a dia a Sant Antoni?», «Quina vinculació tens amb el poble?», «Què és el que t’agrada o no del municipi?» o «Quins aspectes creus que s’hi podrien millorar?».

La imatge s’haurà de penjar al compte d’Instagram de cadascú amb el hashtag #joveSAV i citant el projecte @joveSAV. També ha d’anar acompanyada d’un breu comentari on s’exposi el motiu de la foto. Així mateix, les persones interessades han de ser seguidors del nou compte d’Instagram del Servei de Joventut @joveSAV i convidar a participar en el concurs dues persones més que siguin usuàries de la xarxa. Entre les fotografies presentades es sortejarà una càmera esportiva FULL HD amb WIFI.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16