Logotip
portadanadal2018
Portada > Actualitat > Notícies > Al març, tres noves activitats per a petits i grans a la biblioteca

Al març, tres noves activitats per a petits i grans a la biblioteca

26/02/2018

El pròxim mes hi haurà un taller de contacontes per les famílies, un grup de musicoteràpia i un espai de descoberta de la lectura pels infants

Aquest mes de març, la Biblioteca de Sant Antoni inicia tres nous projectes. El primer serà l’escola de pares ‘L’art d’explicar contes’, que constarà de tres trobades al llarg de tot l’any i que vol donar eines i recursos a les famílies. La primera sessió serà el dimarts 6 de març i girarà al voltant de compartir el plaer de la lectura amb els més menuts. La segona novetat d’aquest mes de març serà la creació d’un grup de musicoteràpia, que es reunirà el primer dilluns de cada mes i on les persones participants podran parlar i descobrir els beneficis de la música. La primera trobada serà el dilluns 5 de març amb el col·loqui ‘Com ens afecta el que escoltem?’. Finalment, la darrera nova activitat d’aquest mes serà, el dissabte 10 de març, el laboratori de lectura ‘Pim, Pam, Pomelo!’, un espai de creació i descoberta al voltant de la lectura per a famílies amb infants de 4 a 9 anys.   

Però les activitats de la Biblioteca de Sant Antoni no s’acaben aquí. De fet, durant aquest mes de març s’organitzarà un cicle especial d’actes en col·laboració amb l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i el Casal Sociocultural. El cicle ‘Mars, Aigua... Vida!’ girarà al voltant de l’aigua, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua i el Dia Internacional del Mar. L’activitat central serà una instal·lació artística titulada ‘Bajo el agua’ de la creadora Dolo Navas, que s’inaugurarà el dissabte 3 de març, a les 12 del migdia, a la biblioteca.

Així mateix, els dimarts de 18 a 19.30 hores, el grup d’escacs infantil continuarà perfeccionant l’aprenentatge i la pràctica del joc. També, els dijous de 18.30 a 20 hores, el grup d’escacs d’adults i de joves seguirà millorant la seva estratègia i coneixement dels escacs. Pels amants de l’escriptura, el dimarts 6 de març, a partir de les 19 hores, es trobarà el grup d’escriptura creativa conduït per la Rosa Maria Pascual, una oportunitat per aprendre l’art de la creativitat damunt el paper en blanc.

Com cada segon divendres de mes, el dia 9 de març, hi haurà una nova sessió de Contes petitets, coordinada per la Marta Arnaus i dirigida especialment a les famílies amb infants d’1 a 3 anys. Per altra banda, al març també s’oferiran dos clubs de lectura. El dimecres 14 de març, a les 19 hores, hi haurà el primer amb el llibre ‘Llum antiga’ de John Banville, i, el divendres 23 de març, a les 19 hores, nova sessió de ‘Llegir el Teatre’ amb l’obra ‘Que rebentin els actors’ de Gabriel Calderón.   

També la gent gran pot trobar activitats a la biblioteca. El divendres 6 de març, a les 16 hores, un nou BiblioCafè al Casal d’Avis, una trobada mensual que barrejarà llibres, lectura i converses a l’espai Biblio Gran. Per últim, l’equip de la Biblioteca de Sant Antoni prepara i realitza mensualment el programa de ràdio ‘L’ànima dels llibres’, que s’emet en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM). El pròxim programa serà el dilluns 19 de març, a les 21 hores. Un cop emès, també es podrà descarregar al canal d’IVoox de la biblioteca.

Arxivat a: General
Cicle temàtic Mars, Aigua... Vida!
Agenda d'activitats Biblioteca març 2018
L’escola de pares ‘L’art d’explicar contes’
Grup de musicoteràpia
Laboratori de lectura ‘Pim, Pam, Pomelo!’
Cicle ‘Mars, Aigua... Vida!’
Contacontes ‘Mars, Aigua... Vida!’
Grup d’escacs
Grup d’escriptura creativa
Contes petitets
Club de lectura
Llegir el Teatre
BiblioCafè
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2018 a les 13:42h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona