Logotip
portadanadal2018
Portada > Actualitat > Notícies > Arrenquen les jornades de portes obertes als centres educatius

Arrenquen les jornades de portes obertes als centres educatius

20/02/2018

L’Escola Joan Casas organitzarà la trobada el dissabte 3 de març al matí i l’Institut Vilamajor ho farà el dimarts 6 de març a la tarda

Ja és tradició que abans d’iniciar el període de preinscripció escolar, els centres educatius celebrin jornades de portes obertes per donar a conèixer els seus respectius projectes educatius i les seves instal·lacions a les famílies. L’Institut Vilamajor, al qual estan adscrits els joves de Sant Antoni, organitza aquesta trobada amb els pares i les mares el pròxim dimarts 6 de març, de 16.30 a 18 hores. L'actual alumnat i professorat del centre explicaran a les futures famílies com és el dia a dia a l’institut i també els hi ensenyaran els diferents espais del centre com les aules, la biblioteca o els tallers de tecnologia. Així mateix, l’equip directiu aprofitarà la trobada per explicar les principals novetats per al pròxim curs 2018-2019.

Uns dies abans, el dissabte 3 de març serà el torn de l’Escola Joan Casas. A les 11 hores, començarà la jornada de portes obertes, on els pares i les mares interessades a inscriure als seus infants a l’escola podran veure les instal·lacions i conèixer el projecte educatiu en primera persona. La trobada també serà una oportunitat per presentar l’equip docent i explicar les dinàmiques educatives del centre.  

Durant la primera quinzena d'abril, s’hauran de formalitzar les sol·licituds de preinscripció escolar per als respectius centres. Pel que fa a l’Escola bressol Xauxa, la inscripció no està delimitada a uns dies concrets a l’any i sempre que hi hagi places disponibles, la llar d’infants accepta nous alumnes al llarg de tot el curs escolar. 

Arxivat a: General
Portes obertes de l'Institut Vilamajor
Portes obertes de l'Escola Joan Casas
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/12/2018 a les 13:42h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona