37 animals recollits a la via pública durant el 2017

Dimarts, 9 de gener de 2018 a les 00:00
17 mascotes han estat retornades als seus propietaris i 20 han estat donades en adopció després d’esperar el temps reglamentari

Durant l’any passat, s’han recollit 37 animals trobats a la via pública del municipi, 5 dels quals eren gats. Del total de mascotes rescatades, 17 ja han estat retornades a les seves famílies, mentre que els altres 20 animals han estat posats en adopció, després de passar el temps reglamentari d’espera. Avui dia, 2 gossos i 1 gat encara no han trobat una nova llar on viure. La Fundació Daina de la Societat Protectora d’Animals de Mataró és l’entitat que s’encarrega de fer la recollida dels animals abandonats a Sant Antoni i de gestionar la posterior acollida i adopció per part de noves famílies.

Per contra, durant el 2017, s’han fet 55 noves inscripcions al cens d’animals de companyia de Sant Antoni, 9 dels quals eren gats. L’Ajuntament recorda que a més de censar la mascota al registre és obligatori posar-li un xip i una placa. Aquestes mesures són imprescindibles per localitzar i recuperar l’animal en cas de pèrdua o robatori. 

Per últim, el consistori recomana apropar-se als refugis i a les protectores d’animals a tots aquells veïns i veïnes que vulguin tenir una mascota. En aquests espais, hi ha animals de companyia amb moltes ganes de trobar una nova família.

Més informació a: http://www.protectoramataro.org  

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15