Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > La vilamajorina Maria Serra, medalla d’or en el Campionat d’Espanya d’handbol

La vilamajorina Maria Serra, medalla d’or en el Campionat d’Espanya d’handbol

08/01/2018

Els equips catalans han guanyat cinc medalles d’or i una de plata en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

La Maria Serra, vilamajorina i jugadora del Club Handbol Vilamajor, ha participat amb molt èxit al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’handbol. Dins la categoria Infantil Femenina i després d’uns partits intensos, la Maria Serra i les seves companyes d’equip han guanyat la final davant les jugadores de Castella-la Manxa.  

A més de la gran competició de la Maria Serra i les seves companyes de la Selecció Catalana Infantil Femenina, Catalunya ha estat la gran vencedora del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’handbol, que s’ha disputat aquest any a les localitats gallegues de Vigo i Pontevedra. D’un total de sis competicions, els equips catalans s’han endut  cinc ors i una plata. Tan sols, l’equip de Madrid, a la categoria Juvenil Femenina, ha estat capaç d’evitar que Catalunya s’emportés totes les medalles d’or cap a casa.

Durant tot el torneig, els jugadors i les jugadores catalanes han demostrat un talent i una tècnica impecables en totes les categories: Infantil Femení, Infantil Masculí, Cadet Femení, Cadet Masculí, Juvenil Femení i Juvenil Masculí. Els resultats han estat uns marcadors excel·lents i un palmarès ple de triomfs. 

Arxivat a: General
Esportistes de la Selecció Catalana
Maria Serra amb la medalla d'or
Maria Serra amb el trofeu
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2018 a les 12:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona