Per Nadal, regala #bibliotequesVO

Dimarts, 12 de desembre de 2017 a les 00:00
Les biblioteques municipals del Vallès Oriental posen en marxa una campanya per aconseguir nous usuaris

El carnet de la biblioteca pot ser un bon regal per a aquelles persones que encara no en són usuàries. Amb aquesta intenció, les biblioteques municipals del Vallès Oriental han iniciat una campanya per donar a conèixer els serveis que presten a la ciutadania i, al mateix temps, aconseguir nous usuaris.

Les persones interessades poden apropar-se a la biblioteca on se’ls hi facilitarà un val que el beneficiari del regal podrà bescanviar pel carnet. En aquest s’expliquen els principals avantatges de ser usuari de la biblioteca com la possibilitat d’accedir a una àmplia oferta d’oci amb xerrades, concerts i exposicions; de compartir lectures i converses amb escriptors; de connectar-se amb el món a través d’internet, la premsa o els espais de trobada; de tenir una porta oberta a la informació, a la cultura i a l’aprenentatge; d’accedir a la biblioteca virtual; i, fins i tot, de gaudir de descomptes en cinemes, teatres i llibreries. Tant el val com el carnet són gratuïts.

La campanya es complementa amb aparadors simultanis a totes les biblioteques municipals del Vallès Oriental que hi participen. Aquesta finalitzarà el dia 5 de gener. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15

Imatges