Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > Ja és possible realitzar tràmits amb l’ORGT a través d’Internet

Ja és possible realitzar tràmits amb l’ORGT a través d’Internet

09/11/2017

Es poden presentar telemàticament recursos i al·legacions i des d’aquest mes d’octubre també es pot sol·licitar cita prèvia

L’Organisme de Gestió Tributària, l’ens de la Diputació de Barcelona encarregat de la recaptació de tributs a 360 municipis entre els que es troba el nostre, ha implantat tota una sèrie de millores per tal de facilitar els tràmits a la ciutadania. Entre aquests destaca la possibilitat de realitzar diferents gestions sense que sigui necessari desplaçar-se a la corresponent oficina. Així, a través d’Internet podem dur a terme des de la nostra llar l’obtenció de documents per realitzar pagaments de l’Impost sobre Bens Immobles, impostos sobre vehicles i sancions de trànsit; la presentació de sol·licituds de fraccionament i ajornament, de devolució d’ingressos, de beneficis fiscals i qualsevol altre escrit; la presentació de recursos i al·legacions i la sol·licitud per rebre electrònicament les notificacions. 

A més cal afegir que des de fa un temps les notificacions a persones jurídiques de l’Organisme de Gestió Tributària es realitzen electrònicament i que les persones físiques també poden demanar rebre-les d’aquesta manera. Així mateix des d’aquest mes d’octubre ja es pot demanar cita prèvia a través del web de l’organisme. Aquest sistema d’atenció al públic que ara s’ofereix com a una possibilitat s’implantarà obligatòriament a inicis de l’exercici vinent. 

Per a més informació podeu consultar la pàgina de l’Organisme de Gestió Tributària aquí.

Arxivat a: General
tràmits
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2018 a les 10:12h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona