Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > Suport en la recerca de feina per a la campanya de Nadal

Suport en la recerca de feina per a la campanya de Nadal

06/11/2017

El proper 16 de novembre s’ofereix una sessió formativa destinada a persones aturades que busquen un lloc de treball temporal

L’Ajuntament de Sant Antoni, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix una sessió formativa que pretén donar eines i recursos a les persones desocupades per poder trobar feina durant la campanya de Nadal. La intenció és aprofitar l’augment de l’oferta de llocs de treball que es produeix durant aquesta època de l’any i afavorir la inserció laboral dels joves que estan estudiants i també de persones que per la seva situació personal busquen una feina de caràcter temporal. 

La sessió, de 4 hores de durada, es farà el proper 16 de novembre de 9 a 13 hores al Casal Sociocultural Escoles Velles. La formació vol ajudar als assistents a millorar les seves habilitats per trobar feina. Així, doncs, se’ls informarà de quins són els sectors amb més demanda d’ocupació durant el Nadal, se’ls aconsellarà sobre quin material preparar i se’ls ensenyarà a dissenyar una bona estratègia de recerca de feina. També se’ls explicarà en quins portals d’internet poden trobar ofertes o com buscar feina a través de les xarxes socials. 

Les persones interessades poden formalitzar la inscripció al Casal Sociocultural els dilluns i els divendres de 18 a 21 hores i també els dimecres de 10 a 14 hores. També es pot sol·licitar l’assistència al curs a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous també a la tarda, de 16 a 19 hores.

Arxivat a: General
Recerca de feina

Arxius adjunts

  • Cartell informatiu (496 kB)
    Aquí trobaràs més informació sobre la sessió 'Com trobar feina per Nadal'
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2018 a les 10:12h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona