Logotip
PORTADAESTIU2
Portada > Actualitat > Notícies > Un mes de novembre a la biblioteca marcat per la música

Un mes de novembre a la biblioteca marcat per la música

31/10/2017

Xerrades, tallers i actuacions en directe seran algunes de les propostes que pretenen fer que la música formi part de la nostra vida quotidiana

Aquest mes de novembre la Biblioteca de Sant Antoni ofereix un seguit de propostes destinades a públics de totes les edats. La principal novetat és la posada en marxa del cicle Musica’t, amb tres activitats que pretenen apropar la música a la ciutadania. La primera seran els “Instants musicals”, una iniciativa d’actuacions en directe d’un quart d’hora de durada que anirà a càrrec de l’Escola de Música Microsons i altres músics col·laboradors. El taller familiar “Saraswati – Músiques del món”, per a famílies amb infants de 3 a 10 anys, i la xerrada “Desvetllem alguns secrets de la música?”, a càrrec de Jordi Piccorelli, seran les altres dues propostes del mes de novembre.

Més enllà d’aquest cicle, la biblioteca continua amb les seves propostes habituals. Durant el mes de novembre us podeu inscriure al Grup d'Escacs Infantil, per a nens i nenes a partir dels 8 anys, o al Grup d'Escacs Adults-Joves, tots dos conduïts per Salvador Anfruns. La sessió de contacontes i el club de lectura tampoc faltaran aquests propoers dies, així com l’emissió en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) del programa de ràdio “L’ànima dels llibres” que es pot descarregar a través del canal d'IVoox de la Biblioteca SAV.

Finalment, els amants de les lletres podran participar en la trobada mensual del Grup d’Escriptura Creativa que s’oferirà cada primer dimarts de mes i estarà conduït per Rosa Maria Pascual. Per a més informació sobre les activitats de la biblioteca, es pot consultar la programació sencera als arxius adjunts o l’agenda del web municipal.

Arxivat a: General
Biblioteca municipal
Agenda novembre
Cicle Musica't
Club de lectura SAV
Contacontes
Grup d'Escacs Adults-Joves
Grup d'Escacs Infantil
Grup d'Escriptura Creativa

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 05/12/2018 a les 10:12h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona