Modificació de les ordenances fiscals amb una bonificació per als vehicles híbrids

Dilluns, 23 d'octubre de 2017 a les 00:00
En el ple es van aprovar dues mocions que exigien la llibertat dels presidents de l’ANC i Òmnium i donaven suport al col·lectiu de docents

El passat dijous 19 d’octubre, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va celebrar un ple extraordinari durant el qual es van aprovar diversos punts previstos en l’ordre del dia. Un d’ells va ser la modificació de les ordenances fiscals per a l’exercici 2018. El consistori ha decidit aplicar una nova bonificació en l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica de la qual es podran beneficiar els propietaris de vehicles híbrids. Aquesta s’afegeix a la que ja s’ofereix ara per als vehicles elèctrics.

Així mateix, es modifiquen altres taxes que afecten en menor mesura la ciutadania com les que regulen l’Impost sobre Activitats Econòmiques; l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i obres; la taxa per utilització privativa d’equipaments esportius i culturals; i la que regula la prestació del servei de manteniment de les franges forestals a les urbanitzacions. Durant la sessió plenària també es van aprovar dues modificacions de crèdit del pressupost corresponent a l’exercici 2017.

Finalment, es van presentar dues mocions amb caràcter d’urgència que van ser aprovades, en tots dos casos, per unanimitat. La primera, presentada per l’equip de govern, exigia la llibertat dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, i Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. El segon text, presentat pel grup municipal Canvi, mostrava la disconformitat de l’Ajuntament de Sant Antoni amb la campanya difamatòria que s’està realitzant contra els docents i donava suport al col·lectiu en el desenvolupament de la seva tasca.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15