Bona valoració del curs sobre motivació en la recerca de feina

Dilluns, 16 d'octubre de 2017 a les 00:00
La formació pretenia mostrar la importància de desenvolupar la seguretat en un mateix per aconseguir endinsar-se en el món laboral

El passat divendres finalitzava el curs Motivació. El secret per trobar feina, que ha comptat amb un total d’11 participants. Es tractava d’una formació destinada, prioritàriament, a persones en situació d’atur o que estiguessin buscant noves oportunitats en el món laboral. La valoració per part dels alumnes ha estat molt positiva, segons ells mateixos han expressat en l’enquesta de satisfacció que se’ls hi ha fet arribar un cop finalitzat el curs.

La formació ha tingut una durada de 20 hores, durant les quals els usuaris han pres consciència de la importància d’estar motivats en el procés de recerca de feina i han après tècniques que els poden ajudar a desenvolupar la seguretat en ells mateixos així com millorar les seves accions i l’assoliment de resultats.

Les quatre sessions que s’han dut a terme al Casal Sociocultural Escoles Velles, han estat majoritàriament pràctiques i han posat l’èmfasi en tres àrees: la cognitiva, l’emocional i la corporal. Els participants han treballat a través de dinàmiques de grup, sessions de coaching grupal i també han utilitzat tècniques de motivació que han estat impartides per un instructor acreditat.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15

Imatges