Canvis en els aparcaments durant la Festa Major

Dimecres, 16 d'agost de 2017 a les 00:00
S'habilita un pàrquing al Carrer de Ferran LLach ja que durant els dies de Festa Major no es podrà aparcar al pàrquing de sorra de l’entrada ni a Can Perpunter, al mercat i a la plaça d’en Riera

L’Ajuntament ofereix alternatives d’aparcament als visitants de la Festa Major: es podrà aparcar al pàrquing municipal del costat de la piscina, al camp del final del carrer Barcelona (devant del camp de futbol), al pàrquing del carrer Sant Jaume i s'habilitarà un nou pàrquing al carrer de Ferran LLach. Totes les zones d'aparcament i els seus respectius accessos estaran degudament senyalitzats.

Els actes de la Festa Major omplen diversos escenaris del municipi i això obliga a tancar temporalment alguns aparcaments. Aquest és el cas del pàrquing de sorra de l’entrada del poble, on s’hi instal·larà la fira d’atraccions; l’aparcament del Mercat, que l’ocuparan els concerts; Can Perpunter, on s’instal·larà l’Envelat (la prohibició d’aparcament comença el dia 14 i s’allarga fins el 21 d’agost, pel muntatge); i l’aparcament de la plaça d’en Riera (no s’hi podrà aparcar del divendres 18 d’agost al dilluns 21 pel corre-aigua).

A més, cal tenir en compte els recorreguts del correfoc d’adults i infants, ja que cal retirar els vehicles de la via aparcats en els carrers per on passa el recorregut per motius de seguretat.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15