Normes i precaucions que caldrà tenir en compte durant el correfoc i el cercavila

Dilluns, 14 d'agost de 2017 a les 00:00
L’Ajuntament fa publiques les normes de seguretat per al correfoc i la prohibició d’estacionament de vehicles durant el cercavila i els correfocs

L’Ajuntament ha fet públic un BAN en el que s’estableixen les normes de seguretat per als correfocs i es dona a conèixer la prohibició d’estacionament de vehicles durant els correfocs i el cercavila de la Festa Major.

 

Les normes de seguretat per als correfocs són les següents:

-  Portar roba de cotó, coll rodó, màniga llarga i camal llarg, mocador al coll, taps a les orelles, calçat flexible, lleuger i tancat, i barret.

-  No llençar mai aigua, ja que la pólvora és imprevisible.

-  No deixar que els infants estiguin a primera fila. Caldrà que vagin acompanyats de persones adultes que els facin complir les instruccions descrites.

-  Respecteu els senyals indicadors de prohibit estacionar i adopteu les precaucions necessàries per tal d’evitar possibles danys a habitatges i comerços: tapar finestres, aparadors, portes i finestrals amb cartró, tancar portes i finestres.

-  Recordeu que cal extremar les mesures de precaució durant tot el recorregut del correfoc.

 

La prohibició d’estacionament de vehicles és la següent:

-  Recorregut del cercavila: De les 18:30 fins a les 20 h de dijous 17 d’agost, pels carrers següents: pl. de la Vila, Av. Alfons I, c/Mn. Cinto Verdaguer, c/d’Alfou, c/ Santiago Rossinyol, pl. Joan Casas, c/França, c/Jaume Balmes, av. Alfons I i pl. de la Vila.

-  Recorregut del correfoc infantil: A les 22 h de dissabte 19 d’agost, pels carrers següents: pl. davant de l’Església, c/Jaume Balmes, c/França, c/Santiago Rossinyol, c/d’Alfou, c/Nou, pl. Joan Casas, c/Santiago Rossinyol, c/d’Alfou, pl. del Montseny i pl. de la Vila.

-  Recorregut del correfoc: A les 21:45 h de diumenge 20 d’agost, pels carrers següents: pl. davant de l’Església, c/Jaume Balmes, c/França, pl. Joan Casas, c/ Vell, c/ d’Alfou, c/ Santiago Rossinyol, pl. Joan Casas, c/ Nou, pl. Montseny i pl. de la Vila.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15