Un món de possibilitats, avantatges i descomptes amb el carnet de la biblioteca

Dimecres, 22 de març de 2017 a les 00:00
La Biblioteca SAV s’uneix a la campanya de la Diputació de Barcelona «Ja saps tot el que pots viure a la biblioteca?»

Sovint es desconeix tot el que una biblioteca pública com la Biblioteca SAV pot oferir, a banda del tradicional préstec de llibres. Un dels grans desconeguts és el carnet de la biblioteca. El carnet, que és gratuït i vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya, a més de permetre utilitzar el servei de préstec de llibres, revistes, pel·lícules, sèries i CD, i de donar accés a la connexió Wi-Fi i al servei “Internet i +” (ordinadors amb accés a Internet i paquet d’ofimàtica), també permet gaudir d’una gran quantitat de descomptes i avantatges en teatres, espectacles, llibreries, cinemes, botigues, concerts, formació, esports, museus, salut i turisme.

A prop de Sant Antoni de Vilamajor hi ha 11 punts (entre equipaments culturals i establiments comercials i turístics) que ofereixen interessants descomptes presentant el carnet de qualsevol biblioteca de la Diputació de Barcelona, com ara el Teatre Auditori de Llinars o de Granollers  i diverses llibreries de la zona. A més, en tota la província de Barcelona el nombre d’equipaments, establiments i serveis col·laboradors supera els 250. En aquest enllaç podeu consultar-los tots. 

La Biblioteca SAV és un clar exemple que, avui dia, les biblioteques són molt més que centres que permeten l’accés a la informació i la cultura. Actualment s’han convertit també en espais de creació, d’oci, d’intercanvi d’experiències, de convivència intergeneracional i intercultural, i de cohesió social, com ho demostren alguns dels projectes que la Biblioteca SAV té programats per aquest 2017: el grup setmanal d’escacs, el projecte socioeducatiu “Fem deures”, la Càpsula DRAP - Projecte d’art reciclat, el projecte Vilamallops, el Mes de l’Arqueologia, el Cicle de Música, etc.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:15